MUDITA

Voor Yoga, voor de non-profit en voor ecologie projecten

Ondersteuning van Non-profit

Het MUDITA doosje

Webcontent strategie, Yoga, consult en research op maat voor de non-profit wereld

MUDITAvzw werd geboren vanuit het verlangen non-profit organisaties of projecten te ondersteunen in hun groei. Eenieder die Yoga of gerelateerde topics aanbiedt kan bij MUDITA vzw terecht voor ‘backing’.

PROJECTEN

YOKEWRITINGS is ons eerste project. Niet elke organisatie heeft een brede waaier aan digitale knowledge in huis. Vandaar dat Yokewritings WordPress websites maakt van scratch en organisatie missies vertaalt naar toegankelijke webtekst met aandacht voor SEO en doelgroep marketing.

Yokewritings bezit bovendien een brede waaier aan sociaal culturele wijsheid. De Yokewritings doos bezit verinnerlijkte ervaring omtrent burgerschap, educatie, mensenrechten, ecologie, interculturele communicatie en nog veel meer non-profit topics. Dat zorgt voor gedragen teksten die spreken vanuit de wereldverbeteraars niche naar het brede publiek of specifieke doelgroepen toe.

Yogaverblijven. Een tweede project van MUDITAvzw is het organiseren van Yogaverblijven in binnen en buitenland. We zien deze verblijven als een moment van herstel en opladen. Mensen ondergaan een betekenisvolle transformatie en krijgen de kans om diepe rust te ervaren door het volgen van klassieke Yoga en gerelateerde technieken. Gezond eten en natuurwandelingen hebben een evenwaardige plek tijdens de verblijven.

Ook hierin ondersteunen we organisaties in hun missie. Je kan het verblijf aanbieden aan personeel, vrijwilligers, leden of clienten of leren hoe je dit allemaal zelf kan aanbieden.

Yogatherapie. Mudita vzw heeft waar talent in huis!!!!

DOEL

Het doel van MUDITAvzw staat in de statuten als volgt omschreven:
De vereniging heeft als belangeloze doelstelling: de promotie en ondersteuning van yoga en gerelateerde onderwerpen zoals daar zijn gezonde levensstijl en voeding, meditatie, bewustzijn, ecologie, menselijk empowerment en muziek.

De vereniging streeft het belangeloos doel na in het kader van één of meer welbepaalde activiteiten die zij tot voorwerp heeft. Deze activiteiten hebben betrekking op: het organiseren van lezingen en vormingen, workshops, onderzoek, yogalessen en bijeenkomsten en dit zowel in België als in buitenland; activiteiten die tot doel hebben het grote publiek vertrouwder te maken met yoga en gerelateerde onderwerpen; het samenbrengen en ondersteunen van derden ter bevordering van een informatie-uitwisseling en uitstraling; het organiseren van evenementen en optredens; het optreden als uitgever van literaire, muzikale, audiovisuele werken en online content.

De omschrijving van deze activiteiten is louter exemplatief en niet limitatief.

TAKE ACTION

Heb je nood aan ondersteuning in een specifiek veld of denk je dat MUDITAvzw kan bijdragen aan jouw organisatie of project? Neem dan gerust contact met ons op | zie onderaan de pagina voor Yokewritings gegevens. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan jouw email achter onderaan de Blog pagina.

You are the sky. Everything else it’s just the weather

Pema Chödrön

Mudita is the joy one feels for somebody else’s happiness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close